Translate

28/3/15

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Σύμφωνα με το Καταστατικό της Φιλοτελικής Εταιρίας, τα μέλη της διακρίνονται σε τακτικά, αντεπιστέλλοντα, επίκουρα και επίτιμα. 
Τακτικό μέλος μπορεί να γίνει κάθε ενήλικος συλλέκτης χωρίς διάκριση ως προς το γένος ή την υπηκοότητά του, με την προϋπόθεση να κατοικεί ή διαμένει μόνιμα στο νομό Κερκύρας. 
Αντεπιστέλλον μέλος μπορεί να γίνει καθένας που θα μπορούσε να είναι τακτικό μέλος αλλά είναι εγκατεστημένος εκτός του νομού Κέρκυρας. 
Επίκουρο μέλος μπορεί να γίνει κάθε παιδί που έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του και, μόλις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, γίνεται αυτόματα τακτικό μέλος. Επίτιμο μέλος ανακηρύσσεται με απόφαση της Φ.Ε.Κ. προσωπικότητα που κατέχει εξέχουσα θέση στο φιλοτελικό κόσμο ή που πρόσφερε μία σημαντική υπηρεσία στη Φ.Ε.Κ..
Όποιος ενδιαφέρεται να εγγραφεί ως τακτικό ή αντεπιστέλλον μέλος, ή ο κηδεμόνας ανηλίκου (ως επίκουρου μέλους) καταθέτει έγγραφη αίτηση. Η αίτηση αυτή εξετάζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο και γίνεται δεκτή ή όχι ύστερα από φανερή ψηφοφορία και κατά πλειοψηφία.
Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων ακολουθεί ηλεκτρονική φόρμα με τη σχετική αίτηση. 
Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί και συμπληρώστε τα σχετικά πεδία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου